Om Cura

Vi här på Cura har som främsta målsättning att ge dig som patient ett gott bemötande och en god omsorg. Ordet Cura betyder just omsorg. Vi vill att du som patient ska känna att du får ett lugnt, tryggt och snabbt omhändertagande när du kommer till oss.

Vi utbildar oss kontinuerligt för att hålla oss uppdaterade och kunna erbjuda det senaste inom tandvård.

Curas medarbetare

Tandläkaren Johan Hellblom är den som har huvudansvaret för vård och behandlingsplanering. Hans drivkraft är att du ska vara nöjd med dina tänder som ska vara både snygga och funktionella.

Ida och Susanne är våra tandhygienister som arbetar med förbyggande behandlingar i syfte att motverka tandlossning och karies. De behandlar även tandlossning. Dessutom utför de undersökningar på både vuxna och barn.

Maria är receptionist, det är hon som svarar i telefon, bokar tider och hälsar dig välkommen när du kommer till oss. Hon är dessutom utbildad tandsköterska.

Lena och Marina är båda utbildade tandsköterskor och har tillsammans jobbat i närmare 30 år. De hjälper till vid patientbehandling och med deras långa erfarenhet ser de till att du kan känna dig trygg när du besöker oss.

Vi har jour dygnet runt för våra patienter – 365 dagar per år.
Välkommen till Cura Tandvård i Östersund.

Johan Hellblom

Ida

Susanne

Maria

Lena

Marina